Om fasit

  • Lyse, trivelige og arealeffektive 2, 3 og 4-roms selveier-leiligheter
  • Rause balkonger/terrasser
  • God standard: Sigdal kjøkken, hvitkalket parkett, varmekabler og fliser på badet

Hvor kan du bo 15 minutters kjøretur fra Oslo sentrum? Hvor kan du gå ut av døra og videre inn i marka til fots/på ski? Hvor kan du få romslig terrasse og et ekstra rom?

Rett svar er Fasit – Lørenskog!

Alle ønsker seg et godt sted å bo, men alle er ikke helt enige om hva en god bolig er – og enda mindre om hva som er god beliggenhet. Noen liker byen, mens andre foretrekker landlig ro og nærhet til naturen.
De aller fleste ønsker seg antagelig begge deler. Hva blir løsningen?

Hva ønsker du å betale for?

Alle ønsker seg mest mulig – men ingen vil “bo seg ihjel”. Bosted skal du selvfølgelig velge med hjertet, men la gjerne hjernen være med på vurderingen, for ingen kan tilby mer av alt til lavere pris. Men det finnes løsninger som er smartere enn andre…

Fasit betyr riktig løsning – for mange

Boligprosjektet Fasit Lørenskog har fått navnet sitt fordi vi mener at disse 118 leilighetene like ved Triaden kan være det riktige svaret for svært mange. De som kjenner til Lørenskog fra før, vet at det er et godt sted å bo. Østmarka er like ved, bare gå ut av døra og videre inn i i marka. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon og gangavstand til barnehager, skoler, shopping og kulturtilbud, og kun 15 minutter bilkjøring til Oslo sentrum.

Arealeffektiv leilighet = smart kjøp

I Fasit har arkitektene gått ekstrarunder for maksimal utnyttelse av hver eneste kvadratcentimeter. Det betyr at du ikke behøver å betale for tomme kvadratmetere. Høy arealeffektivitet, betyr at et  ekstra rom er innenfor din rekkevidde, enten du ønsker et barnerom, gjesterom, kontor eller sy- og hobbyrom. Praktiske løsninger gir valuta for pengene slik at du kan velge litt mer komfort uten å bo deg ihjel!