Beliggenhet

  • 15 minutters biltur fra Oslo Sentrum
  • 190 bussavganger i døgnet til Oslo sentrum
  • Gangavstand til barnehager, skoler, butikker og kulturtilbud
  • Gå ut av døra og videre ut i marka til fots/på ski

LITT OM LØRENSKOG

Lørenskog grenser til Enebakk, Rælingen og Skedsmo, men ikke minst til Oslo og Østmarka. Lørenskog er en god miks av nærhet til storbyen, landlig idyll og forstedenes gode servicetilbud. Etter kun 15 minutters bilkjøring fra Oslo Sentrum kan du plutselig befinne deg på en landevei med store jorder og beitemark, omkranset av skogkledte åser. Samtidig er du ikke mer enn få minutter unna flere av landets største kjøpesentere, ett av landets største og mest moderne sykehus, idrettsplasser og kulturtilbud.

Bil er ikke nødvendig for reising til og fra Oslo. Fasit Lørenskog vil ha nærmeste bussholdeplass i Gamleveien, like ved. Bussreisen tar bare 24 minutter. Fra nærområdet samlet, er det intet mindre enn 190 bussavganger til Oslo på hverdager.

Lørenskog er et flott sted å vokse opp.

Barnehagedekningen fra 1-5 år var i 2013 på 97,3%. Fra Fasit er det hele tre barnehager innen 300 meters avstand og Benterud barneskole ligger kun 100 meter unna, så her ligger forholdene godt til rette for både foreldre og barn.

Flotte turområder året rundt finnes i overflod, det er bare å gå ut av døren og noen hundre meter gjennom et småhusområde og rett inn i Østmarka. Losby med besøksgård og golfklubb er ikke langt unna – med skogsvei/skiløyper til idylliske Mønevann som er velegnet for bading, fiske og padling. Badeplassen på Langvannet er heller ikke mer enn en kjapp sykkeltur unna.

Lørenskog Kjøpesenter Triaden med 84 forretninger, hvorav to dagligvare, apotek og vinmonopol, ligger 200 meter bortenfor Fasit. Ønsker du enda bredere utvalg, tar det tre minutter å kjøre til Metro kjøpesenter, med ytterligere 100 forretninger.

Rett ved Metro finner du gedigne Lørenskog Hus, med en av landets mest moderne kinoer, galleri, scene for konsert og teater, hovedbibliotek og kaféer.